Over ons

Jeroen van Beugen en Raoul Hosli zijn doorgewinterde WBSO-adviseurs met een voor de branche ongekende hoge score in toegekende aanvragen. 

Vanuit de vestigingen Tilburg en Borne geven we subsidie advies aan R&D-ers die investeren in een nieuw product, proces, programmatuur of technisch-wetenschappelijk onderzoek.

De klant en zijn en/of haar (voorgenomen) R&D project staat centraal. Samen doorlopen we de stappen om te komen tot een succesvolle WBSO-aanvraag. En helpen bij het administreren en verantwoorden van de subsidie volgens de voorwaarden. Een efficiënte mix van een klein beetje zelf doen en WBSO-hulp.

Uniek is dat WBSO-hulp niet werkt met een vergoeding in de vorm van een percentage van de toegekende subsidie. Maar tegen een vast en laag bedrag gebaseerd op de mate van uitbesteding. Hierdoor blijft er meer geld over voor de klant en het innovatietraject.

WBSO-hulp is bij uitstek geschikt voor de R&D professional die graag zelf de touwtjes in handen heeft.  En op zijn of haar gewenste onderdelen van het WBSO-traject en de administratie uitbesteed. Dus op die onderdelen waar voor hem of haar de meeste toegevoegde waarde ligt. Voor ieder R&D project hebben we een passend pakket.

Waarom samenwerken met WBSO-Hulp?

Met WBSO Hulp profiteer je van alle voordelen van uitbesteding tegen een vast en laag bedrag per maand.

Als gepassioneerde R&D'er heb jij uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van nieuwe producten, processen of programmatuur en wil je met je bedrijf vooroplopen in de markt. Als geen ander weet je dat subsidies, zoals de WBSO, kostenbesparend zijn en financiële mogelijkheden bieden om investeringen te doen.

Meer resultaat in minder tijd

Een WBSO-traject (aanvraag, administratie en verrekening) wordt vaak als complex en tijdrovend ervaren vanwege de omvangrijke regelgeving. Tijd en aandacht die je liever besteedt aan je core business. Als doorgewinterde subsidieadviseurs zorgen Jeroen van Beugen en Raoul Hosli ervoor dat je op een persoonlijke manier wordt begeleid in het WBSO-traject. We zijn laagdrempelig en bieden altijd een vaste contactpersoon. Als experts versnellen we het subsidieproces en zorgen we voor een beter resultaat, zowel in slagingskans als rendement. Door onze begeleiding bij de administratie en verrekening van de subsidie verkleinen we het risico op fouten, afwijzing of zelfs terugvordering.

Goedkoper

Waarom 10% tot wel 15% "No Cure - No Pay" betalen over het gerealiseerde subsidiebedrag als uitbesteden goedkoper kan? Welk adviesbureau je ook inhuurt, Jeroen van Beugen en Raoul Hosli weten uit de praktijk dat jij links- of rechtsom altijd zelf een deel van de input van de aanvraag aanlevert. Er is echt niemand die jouw bedrijf en innovatietraject beter kent dan jijzelf! Daarom hebben we onze vergoeding afgestemd op die onderdelen waarop onze toegevoegde waarde het grootst is: versnelling, resultaat, risicobeheersing, enzovoort. Op basis van de mate van uitbesteding betaal je een vast en laag bedrag per maand. 

WBSO Hulp hanteert een voor de markt uniek vergoedingsmodel.

In plaats van een “No Cure – No Pay” percentrage werken we op basis van vaste lage maandbedragen. Zo geniet je van alle voordelen van uitbesteden. En blijft er aanzienlijk meer geld over voor jouw innovatie.

Onafhankelijk

Het vergoedingsmodel van WBSO Hulp is onafhankelijk. Anders dan bij “No Cure – No Pay” betaal je geen percentage van de toegekende subsidie. WBSO Hulp heeft daarmee maar 1 belang en dat is de meest passende en haalbare subsidie voor jouw innovatieproject. En betaal je niet te veel over subsidie die om wat voor reden dan ook niet wordt gerealiseerd.

Transparant

We hebben drie soorten abonnementen (link Roger) met een minimumprijs van € 69,- tot maximaal € 159,- per maand. Deze is gebaseerd op de mate van uitbesteding. Van "een beetje zelf doen" tot "volledig uitbesteden"

Goedkoper

Uit de praktijk blijkt dat een MKB- bedrijf al snel voor € 20.000,- subsidie en meer in aanmerking komt. Voor kleinere aanvragen dan 20.000 subsidie hanteren we een aangepast tarief.

Let op onderstaande voorbeelden van besparingen kunnen als schokkend ervaren worden voor wie al jaren te veel betaald:

Voorbeeld 1) Netto subsidiebedrag € 20.000 euro per jaar.

Een gemiddeld subsidie adviesbureau dat op basis van “No Cure-No Pay” werkt, vraagt hiervoor tussen de € 2.000,- tot soms € 3.000,- per jaar.  Bij WBSO Hulp betaalt u een vast en laag bedrag tussen de €1.068 en €1.908,- Je bespaart daarmee tussen de €932 en € 1.092,- per jaar.

Voorbeeld 2) Netto subsidiebedrag € 40.000 euro per jaar.

Een gemiddeld subsidie adviesbureau dat op basis van “No Cure-No Pay” werkt, vraagt hiervoor tussen de € 4.000,- tot soms € 6.000,- per jaar.  Bij WBSO Hulp betaalt u een vast en laag bedrag tussen de € 1.068 en € 1.908,- Je bespaart daarmee tussen de € 2.932,- en € 4.092,- per jaar.

Voorbeeld 3: Netto subsidiebedrag € 100.000 euro per  jaar.

Een gemiddeld subsidie adviesbureau dat op basis van “No Cure-No Pay” werkt, vraagt hiervoor tussen de € 10.000,- tot soms € 15.000,- per jaar.  Bij WBSO Hulp betaalt u een vast en laag bedrag tussen de € 1.068 en €1.908,- Je bespaart daarmee tussen de € 8.932,- en € 13.092,- per jaar.

Vraag Jeroen hoeveel jij kan besparen?

Vraag Jeroen hoeveel jij kan besparen?

Maak je op dit moment gebruik van een WBSO subsidie adviseur die op basis van "No cure - No Pay" werkt? Realiseer je dan dat het heel veel goedkoper kan!

Bel of maak een gratis afspraak om te bepalen hoeveel je kunt besparen!

WBSO Hulp 2024 ©